NE ZAMUDITE!

 Ekskluzivni program Koren Sports-a, izvedba možna le še v maju

 

GREEN BUILDING

 

"Gozd ni le skupina dreves. Stari gozdovi igrajo pomembno vlogo pri razvoju dežel kot vir lesa, hrane, zavetja in kot rekreacijska površina, hkrati pa so pomemben del ekosistema in sodelujejo pri zagotavljanju vode, preprečevanju erozije in ohranjanju čistega ozračja," pravi Olivier Langrand, eden od vodij okoljevarstvene organizacije Conservation International.

 

  image002 image004

  image005 

 

Kaj je program GREEN BUILDING?

Green Building je trajnostno oblikovan Team Building, kjer vas vabimo, da z vašimi sodelavci, kot dobro uglašen in delujoč team sodelujete pri prav posebnem okoljevarstvenem programu, ki ga je Koren Sports pripravil za vas.

 

Postanite prostovoljci in zavedni okoljevarstveniki, ki boste na osiromašenih in izsekanih območjih nad Bledom, pomagali pri sajenju macesnovih sadik, ter s tem omogočili avtohtono revitalizacijo gozdnih območij, ki so bila poškodovana.

 

Green Building program vzpodbuja pomen trajnostne oblike družbenega delovanja, pri čemer še posebej poudarjamo skrb za naravo in njeno pomembno vlogo v vsakdanjem življenju.

 

Ker želimo, da bi bil vaš CO2 odtis na našem Green Building-u čim nižji, vam predlagamo da se do Lesc pripeljete z vlakom, za ostale lokalne prevoze pa bomo poskrbeli mi.

 

Predlagamo, da naš program zaključimo v eni izmed lokalnih gostiln, kjer vas bomo pogostili s kosilom, večerjo ali piknikom.

 

Lokacija:                      okolica Bleda

                                   50 km iz Ljubljane / samo 60 min vožnje z vlakom

 

Velikost skupin:            od 20 do 30 oseb

 

Možni termini:               maj 2011

 

Trajanje:                       200-250 minut

 

Cena na osebo:        75 eur + ddv

Cena vključuje:            35 macesnovih sadik na osebo, organizacijo in vodenje, gozdarsko malico,

                                  lokalni transport

 

Cena karte za vlak Ljubljana - Lesce:                          4,80 eur na osebo

(informativna cena za lokalni promet, od ponedeljka do petka)

 

Informacije in rezervacije:

KOREN SPORTS D.O.O.

info@koren-sports.si

www.koren-sports.si

tel: 01 23 22 364

GSM: 041 940 817

 


To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte.
Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://koren-sports.mailee.net/public/unsubscribe/email/.
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. Členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov ( ) skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com