Pustolovski dan za vso družino

Pustolovski parki bodo med prazniki odprti vsak dan!

PUSTOLOVSKI PARK V.L. -5740 PUSTOLOVSKI PARK V.L. -5795

Zabaven, poučen in varen športni dan za vso družino!

 

Pustolovski parki v Postojni, na Bledu ali v soteski Čepe na avstriskem Koroškem so prav posebej namenjeni družinskim obiskom, ker omogočajo zabavo celotni družini in so primerni že za otroke od 4. leta dalje.

 

Pustolovski park predstavlja prostor oziroma igrišče, ki je namenjeno igri, gibanju in doživetjem v naravi. To je tudi prostor, kjer se otroci srečujejo in igrajo z ostalimi otroki, starši ali starimi starši, ki bodisi spremljajo otroke ali pa se za takšne aktivnosti odločajo sami.

 

Pridite na športno družabni dan v Pustolovski park!

 

Dodatne informacije: Nina Koren Bernik, 041 940 817 ali nina@koren-sports.si

 

PREBERI VEČ O PUSTOLOVSKEM PARKU BLED 

PREBERI VEČ O PUSTOLOVSKEM PARKU POSTOJNA

PREBERI VEČ O PUSTOLOVSKEM PARKU ČEPA

 

 

Informacije in rezervacije:

KOREN SPORTS D.O.O.

info@koren-sports.si

www.koren-sports.si

GSM: 031 513 645


To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte.
Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://koren-sports.mailee.net/public/unsubscribe/email/.
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. Členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov ( ) skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com