nocno_sankanje

 

Novost v letošnji sezoni na Krvavcu

Da vzpon na vrh sankališča ne bo prenaporen, bo obratovala 4-sedežnica Tiha dolina, kabinska žičnica za povratek v dolino pa bo obratovanje podaljšala do 19. ure.

 

Cenik:

  • Nočno sankanje, odrasli: 20 eur
  • Nočno sankanje, otroci: 14 eur
  • Nočno sankanje, mladi, seniorji: 18 eur
  • Izposoja sani za imetnike sezonskih smučarskih vozovnic Krvavec-Rogla 2010/11: 7 eur

V ceni je vključen dostop in sestop s kabinsko žičnico in neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina. Z nakupom vozovnice za nočno sankanje je izposoja sani pri Koren sports na Krvavcu brezplačna.

 

Vozovnice si lahko priskrbite na blagajni na spodnji postaji kabinske žičnice ali v izposojevalnici sani Koren sports pri spodnji postaji 4-sedežnice Tiha dolina.

 

Izposoja sani je v izposojevalnici sani Koren sports pri spodnji postaji 4-sedežnice Tiha dolina.

 

Po končanem adrenalinskem sankanju bomo zabavo nadaljevali v Eskimski vasi. Kjer bomo na vašo željo pripravili večerjo v Iglu restavraciji ali pa poskrbeli le za dobro zabavo z izbrano glasbo v Ice baru.

 

V primeru slabih vremenskih razmer (megla, veter, sneženje, dež) se program »Nočno sankanje na Krvavcu« ne izvaja, naprave obratujejo po veljavnem urniku obratovanja.

 

Informacije in rezervacije:

KOREN SPORTS D.O.O.

info@koren-sports.si

www.koren-sports.si

tel: 01 23 22 364

GSM: 041 940 817

 


To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte.
Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://koren-sports.mailee.net/public/unsubscribe/email/.
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. Členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov ( ) skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com