2. ROSSINGNOL FREERIDE ENDURANCE CHALLENGE

Se upaš preizkusiti tudi ti???

Timski duh, vzdržljivost in smučarsko znanje.

 

V soboto 19.marca 2011 ob 10.00 organiziramo v okviru projekta Eskimska vas Krvavec  in s pomočjo RTC Krvavec najbolj noro in zanimivo smučarsko tekmovanje v Sloveniji, ki navdušuje in preizkuša vaše sposobnosti in smučarsko znanje.

Tekmovanje predstavlja kombinacijo freeride-a oziroma freeski-ja, supreveleslaloma in vzdržljivostnega smučanja. Cilj tekmovalnih parov pa je, da v 4 urah čimvečkrat uspešno prevozijo progo in presmučajo kar največ višinskih metrov.

Tekmovanje bo potekalo v parih, ter v naslednjih kategorijah : smučarji (moški, ženske, mešani pari), snowboard (enotna kategorija). Proga bo postavljena ob smučišču Zvoh, katere del po potekal izven urejenih prog, krajši del pa po urejeni progi.

Tekmovanje pa se bo zaključilo z enkratno popoldansko zabavo ob žarkih zahajajočega pomladanskega sonca.

 

Prijave na: http://www.eskimska-vas.si/dogodki/rossignol-freeride-endurance-challenge/

 

Datum tekmovanja: 19.3.2011

 

Tekmovalna pravila

1.      Tekmovanje se prične v soboto 19.3.2011 od 10.00h, s štartom na vrhu Zvoha. Vsi tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost. Ves čas tekmovanja je nošenje čelade in štartnih številk obvezno! Vsi tekmovalci mlajši od 18.let lahko tekmujejo samo v paru s polnoletno osebo.

2.      Pred štartom se morajo vse ekipe med 08.00h in 09.30h zglasiti v ciljnem prostoru, ki bo postavljen pri Eskimski vasi Krvavec, kjer bodo prevzeli štartne številke. Vsi tekmovalci se morajo zglasiti osebno zaradi podpisa tekmovalnega formularja in izjave. S podpisom izjave potrdijo, da so seznanjeni s pogoji in pravili tekmovanja. Za tekmovalce mlajše od 18. let morajo izjavo podpisati starši oziroma njihovi skrbniki.

3.      Proga: proga poteka od vrha sedežnice Zvoh, po levi strani smučišča (proga 14-Zvoh neteptano) in se priključi na progo 15-Spomladanska, ter mimo Eskimske vasi do spodnje postaje sedežnice Zvoh. Dolžina proge znaša 1.800 m, višinska razlika pa 375 m.

4.      Tekmuje se v parih in v kombinirani vožnji po neurejnem terenu (freeride) in urejeni smučarski progi, pri čemer mora posamezni par v 240 minutah (4 ure) čim večkrat uspešno in pravilno prevoziti progo, ki je označena z smernimi vrati in zunanjo modro linijo.

5.      Za uspešno prevoženo progo se šteje vožnja pri kateri:

  1.  
    • tekmovalca prečkata označene elektronske linije v štartno/ciljnem prostoru,
    • uspešno prevozita vsa smerna vrata,
    • ves čas vožnje ostaneta znotraj modre linije, ki predstavlja skrajni levi in desni rob proge,
    • če je zaključena znotraj časovne omejitve.

V primeru enakega rezultata je zmagovalni par tisti, ki zadnjo vožnjo konča prvi!

6.      Tekmuje se v naslednjih kategorijah: 

1.      Smučarji (moški, ženske, mešani pari)

2.      Snowboard (enotna kategorija)

3.      Zmagovalna ekipa (absolutno)

Kategorija šteje za veljavno, če je prijavljenih vsaj 5 ekip!

7.      Vsi tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost in so seznanjeni s pravili tekmovanja. V primeru poškodbe ali nesreče se strinjajo, da v nobenem primeru ne bodo od organizatorja in/ali upravljavca smučišč zahtevali nikakršnega odškodninskega zahtevka.

8.      Maksimalno število prijavljenih ekip: 75.

 

 

Informacije in rezervacije:

KOREN SPORTS D.O.O.

info@koren-sports.si

www.koren-sports.si

GSM: 031 513 645


To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte.
Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://koren-sports.mailee.net/public/unsubscribe/email/.
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. Členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov ( ) skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com