korensports_glava_predloge 

ENKRATNA PONUDBA POSEBNEGA PROGRAMA KOREN SPORTS

PUSTOLOVSKI PARK in JEEP SAFARI

 

 board  

 

Dobimo se v Pustolovskem parku Postojna, kjer bomo pripravili prav poseben program namen zaključenim poslovnim skupinam.

Pustolovski park omogoča gibalne aktivnosti v naravi, pri čemer govorimo o gibanju tako v vertikalni (plezanje, spuščanje, drsenje, …) kot tudi horizontalni (hoja, skoki, …) smeri, skratka Pustolovski park predstavlja prostor oziroma igrišče, ki je namenjen igri, gibanju in doživetjem v naravi.

 

  

 

Po končani pustolovski preizkušnji pa vas vabimo še na adrenalinsko vožnjo z jeepi. S terenskimi vozili, ter v spremstvu izkušenih off road inštruktorjev-voznikov, vas bomo popeljali na nepozabno in enkratno avanturo od Postojne proti Ljubljani ali proti Portorožu. Številna brezpotja, kraške ceste, blato ali oblak praku bodo zadovoljila vašo potrebo po izločanju adrenalina, obenem pa boste lahko uživali v neokrnjeni naravi.

 

Možen termin le 13.7.2011!

 

 

Relacija off road safarija: Postojna - Ljubljana ali Postojna - Portorož

 

 

CENA NA OSEBO:                                             45 EUR+DDV

(jeepe za 3-4 osebe, maksimalno število oseb 40)

 

Cena vključuje:

- idejno zasnovo programa,

- izdelavo in izvedbo programa (pustolovski park in jeep safari),

- najem potrebnih športnih rekvizitov in opreme (tudi najem jeep-ov),

- zavarovanje.

 

V ceno niso vključeni stroški prehrane in prevoza gostov do Postojne.

 

Informacije in rezervacije:

KOREN SPORTS D.O.O.

info@koren-sports.si

www.koren-sports.si

tel: 01 23 22 364

GSM: 041 940 817

 


To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte.
Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://koren-sports.mailee.net/public/unsubscribe/email/.
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. Členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov ( ) skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com