Super pustolovski dan

Pustolovski parki so za šolske skupine že odprti!

PUSTOLOVSKI PARK V.L. -5740 PUSTOLOVSKI PARK V.L. -5795

Zabaven, poučen in varen športni dan ali zaključni izlet!

 

V Pustolovskih parkih v Postojni, na Bledu ali v soteski Čepe na avstriskem Koroškem organiziramo voden program za organizirane šolske skupine.

Za izvedbo programa zagotavljamo profesionalne inštruktorje-vodnike, ki bodo nadzorovali aktivnosti v parku, tako da vam spremstva odraslih oseb ni potrebno zagotoviti.

 

Organizirajte najbolj kul športni dan v Pustolovskem parku!

 

Dodatne informacije: Nina Koren Bernik, 051 644 335 ali nina@koren-sports.si

 

PREBERI VEČ O PUSTOLOVSKEM PARKU BLED 

PREBERI VEČ O PUSTOLOVSKEM PARKU POSTOJNA

PREBERI VEČ O PUSTOLOVSKEM PARKU ČEPA

 

 

Informacije in rezervacije:

KOREN SPORTS D.O.O.

info@koren-sports.si

www.koren-sports.si

GSM: 031 513 645


To elektronsko sporočilo je bilo poslano na elektronski naslov , ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte.
Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite z obiskom spletne strani: http://koren-sports.mailee.net/public/unsubscribe/email/.
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. Členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov ( ) skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Uredi prijavo | www.mailee.net | www.lytee.com